Madona Koetsritten - Nannie Zandee

 

 

 

 

 

Nannie ken ik al jaren via onze kerkelijk gemeente. Tijdens de jaarlijkse actiedag van de kerk is ze ook altijd aanwezig met haar Fries en kan je mee met een ritje in haar prachtige koets.

 

Lees meer »

Photos Carolien

In deze maand juni mag Carolien in de spotlights staan. Carolien heeft een poosje bij mij op naailes gezeten en in die tijd deed ze ook al vaak fotoshoots.

Ik heb Carolien leren kennen als een meid die spontaan en energiek is en vol met ideeën zit.

Erg leuk om te zien hoe je steeds verder groeit in het fotografie vak en dit ook geheel op je eigen manier doet !

Mijn complimenten om dit zo te doen op jouw leeftijd. 

Lees en geniet en kom tot de ontdekking dat ze een hele leuke actie heeft !!

Lees meer »

Hanneke Bos

Deze maand een interview met Hanneke Bos. 20 jaar geleden kreeg ik interesse in naaien en toen Peter en ik in 2001 trouwden kreeg ik een naaimachine voor mijn huwelijk. Een Pfaff Tiptronic. Ik ging op zoek naar iemand die naailes gaf in Yerseke en kwam zodoende uit bij Hanneke Bos. Hanneke heeft mij eigenlijk alles geleerd vanaf de basis tot waar ik nu sta. En daar ben ik haar erg dankbaar voor. Ze geeft les met veel humor, positiviteit, veel kennis, inzicht, kan ontzettend goed puzzelen met het patroon en het veel te kleine stukje stof en heeft een groot oog voor detail ! 

Lees hieronder verder en leer Hanneke zo een beetje kennen. 

Lees meer »

Sewing Two - Lilian en Nienke

Sinds november heb ik een Instagram account genaamd @88stitchess. Via dat account leerde ik de sewingcommunity kennen.  En zo dus ook Lilian en Nienke. Ze naaien allebei in hun eigen stijl de mooiste en leukste kleding. Maar daarmee inspireren ze mij niet alleen. Sinds november 2020 hebben ze de 1ste Nederlandse Naaipodcast opgestart. Genaamd Sewing-Two. Ik ben een trouwe luisteraar van hun podcasts. Het is een gezellig half uurtje waarin elke keer een ander thema centraal staat, je van alles leert en soms ervaart "oh ik ben niet de enige die dat wel eens heeft". Vooral het onderwerp #sewingfaults was leuk om te beluisteren.    

Ik wens jullie veel lees en vooral luister plezier toe. 

Lilian en Nienke bedankt dat ik jullie mocht interviewen!  

Lees meer »

Trouwtijd - Miranda van der Poel

Miranda van der Poel woont bij mij in de straat en ken ik zodoende al heel wat jaren. Ik kon dus de benenwagen nemen voor ons gesprek.

Sinds ik een snijplotter in bezit heb, heb ik al diverse welkomstborden voor bruiloften mogen leveren aan haar. Het bracht me op het idee om haar te interviewen. Ze zei meteen "Ja ik wil." toen ik het voorstelde :) 

Wat me aan ons gesprek is bijgebleven zijn de volgende kenmerken:

Ze voelt goed aan wat het bruidspaar nodig heeft. Ze is je in alles een stapje voor en een oplossingsgerichte denker. Wat lijkt me dat fijn om je bruiloft uit handen te geven aan Miranda. No worries !!

Veel lees plezier tijdens het interview. En neem na het lezen eens een kijkje op haar website:     www.trouwtijd.nl

 

Lees meer »

Zeeuws Genieten bij Iris - Iris Goud

Eind december reed ik naar Waarde en was ik te gast in de eterij Zeeuws Genieten van Iris Goud.

Iris ken ik al sinds 2012. In die tijd had ik samen met mijn zus de webwinkel "het Sfeer Atelier " en stonden we ook regelmatig achter een kraampje om onze spullen te verkopen. Zo ook op de kledingbeurs van Iris destijds. 

Omdat ik haar een boeiend persoon vind mocht ze niet ontbreken op mijn lijstje van "te interviewen".

Lees meer »

Mini Interview 4 - Juf Sas

Saskia leerde ik kennen via de Facebookgroep Juf Sas Haak- en Breigroep. Toen mijn moeder bij haar thuis een middagje spinles gaf aan Saskia heb ik haar kunnen interviewen. Het interview is wat uitgebreid geworden en niet meer mini te noemen. 

Het is gewoon een vrouw die veel te vertellen heeft en niet in te korten is want dan is haar verhaal niet compleet! 

Ik hoop dat je het met net zo veel plezier leest dan ik had tijdens het interviewen.

Lees meer »

het Haakstation - Carina de Goffau

Deze keer reed mijn auto naar Rilland waar Carina de Goffau van het Haakstation woont. 

Ik heb haar via Facebook leren kennen. Omdat ze zulke mooie dingen haakt en breit durfde ik het aan om te vragen of ze ook voor mij iets wilde breien. 

Op het moment van schrijven van deze blog is ze bezig aan een mooi vest met strepen in opdracht voor mij. Spannend om iets wat in je hoofd zit te vertalen naar wol.  Aan Carina kun je dit met een gerust hart overlaten. 

Veel plezier met het lezen van het interview. 

groeten Annet 

Lees meer »

de Stoffenkantine - Petra Sinke

Voor mijn tweede interview ging ik langs bij Petra Sinke van de Stoffenkantine te Krabbendijke. De stoffenwinkel waar ik als eerste langs ga en dicht bij mijn woonplaats is. Het is er altijd gezellig. Petra verkoopt mooie kwaliteitsstoffen en ook niet onbelangrijk: je bent altijd welkom voor een praatje met een kopje koffie of thee. Zeker een aanrader voor als je in Zeeland woont of als je verder weg woont bezoek eens de website

Lees meer »

Mini interview - oma Davidse

Mijn 1ste mini interview.

Toen ik het idee kreeg om mensen te interviewen die mij inspireren of op mijn pad komen wist ik meteen dan wordt mijn lieve oma de 1ste persoon die ik ga interviewen. Zo gezegd zo gedaan. Lees het verhaal van mijn voorbeeld Oma Davidse onder de foto's. 

Lees meer »