Na ruim 20 jaar naailes gekregen te hebben, mijn kinderen steeds zelfstandiger werden, ik meer tijd kreeg en we een prachtige ruimte in onze achtertuin kregen begon het te kriebelen bij mij. "Zou het niet leuk zijn om iets met je grote hobby te gaan doen ?". Na veel nadenken, proefjes te doen en eindelijk de knoop te durven doorhakken heb ik besloten om workshops, naailessen en feestjes te gaan geven voor een hele enthousiaste doelgroep: KINDEREN.

Heb je vragen ? Graag!

Mail of bel me gerust.

 

Atelier Stik Goed

Annet van Damme

Breeweg 88 in Yerseke

Telefoon: 0612779606

info@atelierstikgoed.nl

Zie Facebook & Instagram vor alle updates

 


Reactie plaatsen

Reacties

Hanneke van stee
7 maanden geleden

Wow 🤩 een aanrader :-)wat hebben wij een leuk en ontspannen kinderfeestje gehad ! We hebben een prachtige vlaggen lijn gemaakt
De meiden hadden allemaal rode wangen van de inspanning…
Bedankt Annet

Lydia Hoekman
2 jaar geleden

Erg leuk meidenfeestje gehad! De meiden vonden het erg gezellig en leuk. Ze maakten een feestelijke slinger en waxinelichtjes.
Bedankt Annet!

Jeanet hoekman
2 jaar geleden

Wat kwamen de meiden blij thuis met hun mooie blokfluit hoes! Ze vonden het heel gezellig en willen graag nog een keertje langs komen...!

Josien Sinke
2 jaar geleden

Ondertussen weer al even geleden maar nog steeds krijgen we leuke reacties op de workshop tas naaien die we voor Jennifer dr verjaardag gemaakt hebben! Alle meiden dragen met trots hun tas! Hoe kan het ook anders met zo’n fijne juf! Bedankt Annet!

Sylvia Maris
2 jaar geleden

Wat een heerlijk adresje voor kinderen. In alle rust en ontspannenheid leren naaien. Annet is erg lief en geduldig. Echt een aanrader!!

Jolanda
2 jaar geleden

Leuke workshops. De meiden zijn er al vaak geweest en ze komen altijd trots thuis met de mooiste dingen!

Marielle Bliek
2 jaar geleden

Erg leuk adres om een workshop te volgen en zo de eerste beginselen van het naaien onder de knie te krijgen! Zeker een aanrader.

Annelies de Jager
2 jaar geleden

Workshop zwierrokje naaien is echt een aanrader, onze meiden dragen hem met veel plezier en hebben het heel gezellig gehad bij Annet!

Pauline
2 jaar geleden

Echt een aanrader om een workshop, feestje of naailes te boeken. Annet is een hele lieve en geduldige juf waar de kids zich snel op hun gemak bij voelen. Hele mooie overzichtelijke website is het!

Carina de Goffau
2 jaar geleden

Super leuke workshops! Echt een aanrader!