Trouwtijd - Miranda van der Poel

Gepubliceerd op 1 februari 2021 om 12:50

Miranda van der Poel woont bij mij in de straat en ken ik zodoende al heel wat jaren. Ik kon dus de benenwagen nemen voor ons gesprek.

Sinds ik een snijplotter in bezit heb, heb ik al diverse welkomstborden voor bruiloften mogen leveren aan haar. Het bracht me op het idee om haar te interviewen. Ze zei meteen "Ja ik wil." toen ik het voorstelde :) 

Wat me aan ons gesprek is bijgebleven zijn de volgende kenmerken:

Ze voelt goed aan wat het bruidspaar nodig heeft. Ze is je in alles een stapje voor en een oplossingsgerichte denker. Wat lijkt me dat fijn om je bruiloft uit handen te geven aan Miranda. No worries !!

Veel lees plezier tijdens het interview. En neem na het lezen eens een kijkje op haar website:     www.trouwtijd.nl

 

 

 

 

 

Vul aan: Ik ben.....

Miranda van der Poel 47 jaar en geboren en getogen in Yerseke.

Al 27 jaar getrouwd met Chris en moeder van 4.

We hebben een prachtige hond, waar we allemaal dol op zijn.

Sinds 1990 ben ik werkzaam als tandartsassistente en in de afgelopen jaren een aantal cursussen mogen volgen en hierdoor mag ik me preventie- en

ortho-assistente noemen.

Mijn werk doe ik met heel veel plezier!

Wat was je drijfveer om met Trouwtijd te beginnen ?

Al sinds 2008 word ik regelmatig gevraagd als ceremoniemeester. In 2011 heb ik hiervoor een cursus gevolgd. Een paar jaar heb ik er niks mee gedaan, tot een nichtje vroeg: “Tante wil je onze weddingplanner zijn?” Dit was het begin van heel veel bruiloften.

Begon met familie, maar al snel kwamen er aanvragen en allemaal via mond op mond reclame.

Er is zelfs een familie waar ik al 3 keer ben gevraagd, dit vond ik wel heel bijzonder!

In 2020 heb ik de knoop doorgehakt om een naam aan mijn weddingplanning te hangen.

En vanaf heden is Trouwtijd! de naam waar ik verder mee wil.

Er veranderd wel iets, ik heb 3 pakketten samengesteld waar een keuze uit gemaakt kan worden.

1.Ceremoniemeester voor één dag,

2.Ondersteunend 

3.Ontzorgend.

Stylingpakketten behoren ook tot mogelijkheden. a.d.h.v. een kennismaking gesprek maakt het bruidspaar een keuze.

Momenteel is het niet de makkelijkste tijd om beslissingen omtrent de bruiloft te nemen. Hierin begeleid ik het bruidspaar. Het vergt veel van het creatieve brein, maar samen komen we er altijd wel uit.

Wat vind je het leukste om te doen ?

Het organiseren en plannen. Het liefst een bruiloft in geheel eigen stijl!

Vaak kiezen de bruidsparen voor veilig, zoals ze het al eerder hebben gezien.

Hierin probeer ik te sturen naar toch iets van hunzelf, zodat hun bruiloft net iets anders is.

 

 

Wat zou je aan de lezers mee willen geven ?

Als het gaat om de organisatie van een bruiloft: Kies voor een externe ceremoniemeester of weddingplanner! Iemand die los staat van de gastenlijst. Vaak worden familie of vrienden (van beide kanten) gevraagd, geeft vaak een spanning omdat het voor hun een eenmalig gebeuren is. Ze missen de ervaring om in te spelen op onverwachte en soms vervelende voorvallen. Ook mis je als ceremoniemeester een deel van de bruiloft, je moet altijd een stap vooruit denken en soms op andere plaatsen zijn dan waar het belangrijkste op dat moment zich afspeelt. Onbezorgd genieten is er vaak niet bij.

 

 

Heb je nog dromen/toekomstplannen ?

Mijn toekomstplannen en dromen vraag je?

Dit vind ik echt een lastige. Ik hoop dat ik Trouwtijd! voort kan zetten met een bepaald maximum per maand,

zodat ik alles alleen kan blijven doen, naast mijn baan als tandartsassistente.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.