Photos Carolien

Gepubliceerd op 1 juni 2021 om 09:12

In deze maand juni mag Carolien in de spotlights staan. Carolien heeft een poosje bij mij op naailes gezeten en in die tijd deed ze ook al vaak fotoshoots.

Ik heb Carolien leren kennen als een meid die spontaan en energiek is en vol met ideeën zit.

Erg leuk om te zien hoe je steeds verder groeit in het fotografie vak en dit ook geheel op je eigen manier doet !

Mijn complimenten om dit zo te doen op jouw leeftijd. 

Lees en geniet en kom tot de ontdekking dat ze een hele leuke actie heeft !!

Vul aan: Ik ben Carolien Bakker. Ik ben 15 jaar en ik heb een uit de hand gelopen hobby, namelijk fotografie. Dit doe ik meestal 1 of 2 en soms meerdere keren per week. Ik shoot dan op allerlei verschillende locaties. De ene keer in Bergen op Zoom bij de Berk, en de andere keer in Veere tussen de gezellige straatjes. Ik geef tips wat betreft kleding, locatie, tijd enz. maar laat de keuze bij de klant.

Alles met én voor een glimlach 😉

Familie Shoot

Wat was je drijfveer om met PhotosCarolien te beginnen?

Mijn tante had een “oude” camera, en als ik daar wel eens ging oppassen maakte ik bijna altijd wel foto’s van hun kindjes met die camera. Vorig jaar (2020) ging ik een reis maken naar Sicilië, toen dacht ik ja ik heb eigenlijk helemaal geen goede telefoon dus de kwaliteit van mijn foto’s zal dan niet echt zo top zijn. Ik ging op zoek naar een tweede hands camera. En als snel kwam ik er 1 tegen en zijn we gelijk die avond er om geweest. Tijdens die reis heb ik zoveel foto’s gemaakt. Niet alleen van de natuur maar ook van vrienden die mee gingen. Ik vond het erg leuk, maar had nog geen plan of doel. Toen kreeg ik een berichtje van een kennis of ik foto’s van haar wilde maken. Nou dat leek mij super leuk, dus dat heb ik gedaan en nu een jaar en 90 shoots verder vind ik het nog geweldig! Op naar nog veel meer shoots!

 

Wat vind je het allerleukste om te doen?

Aah dat vind ik wel een hele moeilijke vraag hoor... Hier moest ik even goed over nadenken.                                    Het blij maken van mijn klanten met hun foto’s vind ik erg bijzonder. De voorbereiding is al super leuk, dé fotoshoot zelf is nog leuker, en dan na de fotoshoot naar huis en gelijk alle foto’s uploaden en uitzoeken. (Meestal nog wel een paar bewerken) Wanneer alle foto’s zorgvuldig zijn uitgezocht en bewerkt gaan ze naar de klant. En dan de reacties… die zijn altijd erg leuk om te lezen!

Wat zou je aan je lezers mee willen geven?

Het is erg leuk en waardevol om mooie, spontane en bijzondere momenten terug te zien in foto’s van jou en je vriendinnen/ gezin/ geliefde/ kind of noem maar op. Laat een keer foto’s maken van jou en je dierbaren! Als je daar later op terug kijkt, ben je achteraf erg blij dat je foto’s heb laten maken. Omdat ik het zelf ook belangrijk vind, heb ik een leuke korting voor jullie! Boek een fotoshoot op photoscarolien.nl en gebruik de code: ‘Annet20’ en jullie krijgen 20% korting op een shoot naar keuze. Je hebt tot 22 juni de tijd om de code te gebruiken voor jullie shoot. 22 juni trek ik een naam en die krijgt geen 20% korting, maar krijgt de volledige shoot gratis!

Loveshoot

Heb je nog dromen/ toekomstplannen?

Het lijkt me super tof, om een keer een shoot te fotograferen tussen de bergen, of op een mooi strand in het buitenland. Ook wil ik nog verder ontwikkelen met mijn fotografie stijl.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.